Pogosta vprašanja

Ne najdeš odgovora ? Sporoči nam in odgovorili ti bomo.

Klikni na zavihek "PREIZKUSI BREZPLAČNO". Odprla se ti bo naslednja stran:

 


V prazno okence vnesi svoje ime in elektronski naslov, ter potrdi, da si seznanjen s pravilnikom. Možna je tudi prijava z Google ali Facebook računom.

 

Klikni na zavihek "PESMI" in nato odkljukaj iskanje 'brezplačnih pesmi' kot kaže naslednja slika:

 
Nato lahko izbereš pesmi, ki so na voljo. Za ogled celotnega učnega videa se je potrebno prijaviti.

Najprej poišči pesem za katero želiš narediti nakup učnega videa. To najdeš tako, da klikneš na zavihek »PESMI«, kjer si lahko pomaša tudi z iskalnim okencem. Pri pesmi klikneš na gumb, nato pa se ti bo odprl opis pesmi, zraven pa možnosti za nakup. Izbereš lahko plačilo po predračunu ali plačilo preko Paypal sistema. 

Če imaš kodo popusta, jo vnesi. Na koncu še enkrat preglej naročilo in klikni »Oddaj naročilo«. Izpisala se ti bo številka naročila, na email pa boš prejel potrditev naročila. V kolikor se ti ne izpiše številka naročila in na email ne prejmeš nobenega sporočila, naročilo ni bilo uspešno oddano. Predlagamo, da nas v tem primeru kontaktiraš - pomoc@igram.si .

Po potrjenem naročilu preverimo, če smo prejeli plačilo. Nato se pošljejo dostopni podatki do videa, ki ga lahko koristiš neomejeno. Dostop moraš dobiti v roku 48 ur od plačila. Če se to ne zgodi, nas kontaktiraj - pomoc@igram.si .

Dostop do videov boš prejel v roku 48 ur od plačila. Če izbereš plačilo po predračunu, se mora upoštevati delovnik banke in s tem morebiten zamik pri transakciji. Če pa plačaš preko sistema Paypal, bo transakcija izvedena v nekaj minutah.

Po uspešno oddanem naročilu ti pošljemo povratni mail, da je naročilo sprejeto. V njem se bo nahajala številka naročila, seznam naročenih videov in končna cena nakupa.

Potrdila nam ni treba poslati. V kolikor pa ne prejmeš dostopnih podatkov na mail (ki si ga vpisal ob nakupu) v 48-ih urah, nas kontaktiraj – pomoc@igram.si .

Razlogov za to je lahko več. Najprej preveri, če si uspešno oddal naročilo (na mailu moraš imeti potrditveno povezavo in nanjo klikniti). V kolikor si izbral plačilo preko UPN (predračun), preveri, če si poravnal znesek. V kolikor si uredil oboje in še vedno nisi prejel dostopnega maila, nas kontaktiraj - pomoc@igram.si .

Račun prejmeš na mail, ki si ga vnesel ob nakupu.

Ne. Dostop do zakupljenih videov je neomejen.

Da. S prijavnimi podatki boste lahko dostopali do vseh vaših zakupljenih videov.

Če z nakupom nisi zadovoljen, lahko v 14-ih dneh po nakupu dobiš povračilo denarja, ampak si kot kupec dolžen nositi stroške, ki nastanejo ob postopku. Piši nam na naš elektronski naslov pomoc@igram.si in priloži račun, ki si ga plačal.

Imamo! Naročite jih lahko tako, da nam pišete na naslov info@igram.si .

Čisto preprosto! V okvirček za kupon na prvem koraku blagajne vneseš promocijsko kodo. Takole izgleda okence:


Takoj, ko klikneš na gumb "Uveljavi", bi se moral odšteti popust. Kuponi za popust žal ne veljajo na že znižane videe. Če ne bo prišlo do spremembe, potem nam piši - pomoc@igram.si .

Seveda. Vsako video učno lekcijo (brezplačno ali zakupljeno) si lahko pohitriš ali upočasniš.
To prikazuje tudi naslednja slika:

Ne. V učnih lekcijah boste našli priredbe originalnih pesmih, ki so jih priredili učni mentorji, ki jih opazite v videu in so navedeni tudi ob posameznem videu. To pomeni, da učna snov morda ne bo do potankosti ista, kot je originalna izvedba. Tudi nakup učne lekcije ni zagotovilo, da je pesem odigrana točno tako, kot je slišite v originalni pesmi.

V vsakem prejetem mailu (elektronskem sporočilu) imaš na koncu sporočila povezavo, preko katere se lahko odjaviš od prejemanja sporočil. Lahko pa nam tudi pišeš na naš mail info@igram.si in podaš zahtevek za odjavo.

Lahko. Piši nam na mail info@igram.si in navedi, da želiš izbrisati uporabniški račun.

Opozorilo: Ob izbrisu uporabniškega računa več ne boš imel dostopa do zakupljenih videov!

Vsak kupec nam lahko poda svoje mnenje na naš elektronski naslov pomoc@igram.si . Podano mnenje bo ostalo javnosti skrito, razen, če boš želel, da se mnenje poda javnosti. Če nam pošlješ video tvojega igranja, pesmi, ki si se jo naučili preko sistema »Igram.si« in nam dovoliš objavo, ti en poljuben video podarimo!