3, 2, 1... Ne, ni novo leto, ampak...


Zaštartali smo naš projekt... SPLETNO UČENJE HARMONIKE. Naj se igranje začne. www.igram.si

Ker živimo v dobi interneta, se pojavlja vedno več priložnosti, da se naučimo igrati inštrumente od doma. Z namenom, da bi omogočili igranje na ta slovenski inštrument čim večji množici in združili čim več ljudi, ki imajo radi slovensko glasbo, je nastal portal za učenje diatnonične harmonike preko spleta – www.igram.si.

Ta portal je le dodatna možnost za vse, ki se mogoče »bojijo« glasbenih učiteljev ali nimajo prevoznega sredstva ali pa odveč časa, pa bi vseeno radi zaigrali na harmoniko. 

Ekipa Igram.si je odprta za kakršnokoli sodelovanje z vsakim, ki ima rad slovensko glasbo. Kontaktirajte nas in zaigrajmo skupaj.

  Poglej tudi

Spletno učenje diatonične harmonike

Spoštovana obiskovalka, spoštovani obiskovalec

Dobrodošli v spletni učilnici diatonične harmonike, v kateri igramo, da osrečimo !

Slovenska glasbena besedila

To je portal za že uglasbena, slovenska besedila. Namenjen je vsem ljubiteljem slovenske glasbe, da se lahko (še bolj) povežejo z »glasbeno besedo«, saj ta predstavlja zelo velik del pesmi kot celote, čeprav se večina tega ne zaveda. 

Že od malih nog me po življenjski poti vodi glasba

V njej veliko pomeni vsak del, da lahko začutiš celoto in da ti poskočijo pokonci tudi kocine. Glasba povezuje ljudi, povezuje srca. Ker se v meni rojevajo ideje in besede, ki jih zlagam v besedila, tudi sam s tem delom želim povezovati ljudi, razdajati veselje in radost.